Rimax Invest
SR

Rimax Invest DOO

O nama

 

više

Rimax Invest DOO

RIMAX INVEST je uspješna firma sa dugogodišnjim iskustvom u investiranju i građenju stambeno-poslovnih objekata. Naš uspješni poslovni put počinje još početkom devedesetih godina kada smo započeli rad u Austriji, najviše u Beču. Nakon mnogo godina i stečenog znanja i iskustva na zapadnoevrepskom tržistu, u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, osnivamo firmu pod nazivom RIMAX INVEST 2007. Godine.

Ono što našu firmu stavlja ispred drugih jeste prije svega kvalitet gradnje, vrste materijala i opreme koje koristimo, ali i dizajn naših objekata. Naš stil je prepoznatljiv u mnogobrojinim objektima u Bijeljini, sa naznakom da su svi naši objekti izgrađeni u užem centru grada.

Mi smo se specijalizovali za građenje stambenih jedinica od malih kvadratura poput garsonjera, zatim najčesće traženih porodičnih jednosobnih i dvosobnih stanova, pa sve do velikih salonskih stanova i dupleksa.

Imamo veliko iskustvo i u građenju poslovnih jedinica koje mogu biti pogodne za različite namjene pout banaka, marketa, supermarketa, kancelarija, salona i drugog. Ukoliko još niste pronašli pravi prostor za svoju porodicu i svoju firmu dođite da ga zajedno stvorimo.

Naša najbolja preporuka jesu naši zadovoljni kupci širom Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Austrije pa i drugih dijelova Evrope.

Tradicija, kvalitet, povjerenje i stil su sinonim za naše ime – RIMAX INVEST DOO


Aktuelni Projekti
Rimax Invest